Kásler is megerősítette: december 20-a után kezdik oltani az 5-12 éveseket

A miniszter arra kérte a szülőket, oltassák be a gyerekeket.

Az 5-12 évesek oltásával kapcsolatban osztott meg információkat Facebook-videóban Kásler Miklós. Az emberierőforrás-miniszter kiemelte: egy olyan korcsoport kaphat védelmet, amelyik eddig saját szervezetére volt utalva.

"Fontos, hogy magas átoltottságot érjünk el, hiszen a gyerekek körében is terjed a vírus, a késői hatásokat pedig nem ismerjük" - fogalmazott a politikus.

Megerősítette: december 20-át követően lesz elérhető az oltás az 5-12 éves gyerekek számára. A gyerekek a Pfizer vakcináját kapják, ebből elegendő áll rendelkezésre, és további vakcinákat is lekötött az állam - tette hozzá – írja a hvg.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Covid 19