Kerékpáros sebességmérőt telepítettek a kismartoni sétálóutcán

A gyalogosok és kerékpárosok biztonságát is szolgálja az új sebességmérő és kijelző eszköz.

A kismartoni Esterházy-kastély szomszédságában lévő Fő utca (Hauptstraße) sétálóutca. Ennek ellenére a kerékpáros közlekedés engedélyezett, igaz, csak lépésben. Úgy tűnik, ezt azonban sokan nem tudták betartani, ezért Thomas Steiner polgármester Facebook-oldalán most arról számolt be , hogy egy kerékpáros sebességmérőt telepítettek.

Thomas Steiner Facebook

Természetesen nem traffipaxról van szó, csak egy kijelzőről, amely mutatja az arra kerekezők sebességét. A "lépésben" ugyanis annyit jelent, hogy maximum 5km/órával szabad itt bringázni. Hogy ezt az alacsony sebességet hogy lehet betartani, az kérdéses, mindenesetre a gyalogosok és kerékpárosok biztonságát is szolgálja az új sebességmérő és kijelző eszköz.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Helyek