Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Nem takarítják a Külső-Nárai út kerékpárútját - írja olvasónk

Több problémát is felvetett levelében.

Olvasónk rendszeresen küld képeket, rövid írásokat. Most éppen a Külső-Nárai utca kerékpárútjáról.

Olvasónk levele és fotói

Szombathely egyik legrégebbi (Külső Nárai u.) kerékpárútjáról mellékelem a fotókat.

Külső Nárai út kerékpárút
Olvasó

Fő benövi, kavicsfelhordás, takarítás semmi. A technológia szemlátomást fejlődött, hiszen a körmendi út mellett kifelé vezető kerékpáraszfaltcsíknak több évtized kellett hozzá.

Külső Nárai út kerékpárút
Olvasó

Szintén érdemes egy pillantást vetni a Jókai-parkban ügyesen, meredeken bedöntött kerékpáros felhajtóra, amelyet már beterít a kavics, még veszélyesebbé téve a felhajtást.

Gondolom, az illetékesek megvárják, amíg valaki alól kiesik a kerékpár, aztán a hatóság majd jól megbünteti, amiért nem az útviszonyoknak megfelelően közlekedett.

Külső Nárai út kerékpárút
Olvasó

A másik téma a Szompark (?) dolgozói, akiknek a jelek szerint sem a Kreszt, sem a munkabiztonsági előírásokat nem kell betartaniuk. Hol a járdát és a kerékpárutat elfoglalva pihennek, hol az eszközöket hagyják ott, balesetveszélyt okozva.

Külső Nárai út kerékpárút
Olvasó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem

Tovább az oldalra