Keresik a Haladás-komplexum takarítóját

Kétéves szerződés várja a nyertest, akinek 33 ezer négyzetmétert kell tisztán tartania.

Kiírták a közbeszerzést a Haladás-sportkomplexum takarítására.

Az európai uniós közbeszerzési értesítőben megjelent dokumentum szerint a legjobb ajánlattevővel 24 hónapra szerződik majd a Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft.

A felhívásból kiderül, hogy a takarítandó terület közel 33 ezer négyzetméter, és a kiírás igencsak aprólékosan, több oldalon sorolva tartalmazza, hogy mit és milyen gyakran kell takarítani az épületkomplexumban, a zuhanyzóktól kezdve a pályákon át a VIP-teremig.

Ilyesmiből van 33 ezer négyzetméter.
Kiss Tamás

Első ránézésre igencsak komoly feladat, kíváncsiak vagyunk, hogy vajon mennyiért vállalja majd a nyertes a munkát.

Az ajánlatnak egyébként tartalmaznia kell az eszközöket és a tisztítószereket is.

A Haladás-sportkomplexum eredetileg a város tulajdonában volt, hogy aztán 2020 végén Hende Csaba országgyűlési képviselő és Nemény András polgármester közös sajtótájékoztatón Vissza a babaruhát! – Az államhoz kerül a Haladás-stadion működtetése 2020. December 02. 18:36 jelentsék be, hogy az épületnek az üzemeltetését és tulajdonjogát is átveszi az állam.

Utána hosszas elszámolási vita következett, hogy aztán 2021 júniusában megszülessen a rendelet Átvette az állam a Haladás Sportkomplexumot és az üzemeltető céget a szombathelyi önkormányzattól 2021. June 29. 13:44 a tulajdon átadásáról.

Az önkormányzat minden bizonnyal nem bánja, hogy megszabadult a tetszetős, de pénznyelő épülettől, és a kormánypárti oldal sem járt rosszul.

Nemcsak azért, mert a jobboldal így ismét saját embereivel tölthette fel a komplexumot, de azért is, mert ezzel egy komoly politikai rendezvényhelyszínt is bezsákolt: itt ünnepelte Hende Csaba a Haladás sportkomplexumban ünnepelte a győzelmét April 04. 12:27 például Hende Csaba is választási győzelmét.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság