Hende Csaba a Haladás sportkomplexumban ünnepelte a győzelmét

A politikus szerint pályája megkoronázása az újra megválasztása.

Kísérőszöveg nélkül posztolt ki néhány képet éjfél után a Facebookra Hende Csaba, aki tegnap megnyerte a választást Vas megyei 1-es választókerületében, és így az ötödik ciklusát kezdheti országgyűlési képviselőként.

Forrás: Facebook / Hende Csaba

A képek tanúsága szerint Hende a sportkomplexumban ünnepelte győzelmét, viszonylag szűk körben. Felesége mellett Puskás Tivadar volt polgármestert, Kecskés László és Horváth Gábor városi képviselőket és Gál Sándort, a Fidesz szombathelyi elnökségi tagját, a sportkomplexum igazgatóját ismertük fel.

Forrás: Facebook / Hende Csaba

Hende nemrég egy videót posztolt ki, amiben többek között megköszönte a rá adott szavazatokat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Választás 2022