Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jordán Tamás nem lehet már császár a Savária Karneválon?

De ki álljon a bigán? - nagy kérdés a szombathelyi városházán.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Régóta hagyomány, hogy a Történelmi Karnevál jelmezes felvonulásainak élén Jordán Tamás áll a bigában mint Claudius császár. Nos, úgy tűnik, ennek a hagyománynak vége szakad az idén.

Jordán Tamás a 2017-es felvonulás élén.
Nagy Zoli
Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

A szocialisták a csütörtöki rendkívüli közgyűlés napirendjei közé szerették volna felvenni, hogy a közgyűlés adjon 200 ezer forintot a második biga felújítására (100 forint a felújítás, 100 ezer a hajtó). Merthogy úgy tudják, idén a bigán élsportolók lesznek majd, és ha lenne egy második biga, akkor e kérdés megoldódna.

Puskás Tivadar polgármester szerint a szocialisták ezzel a kérdéssel politikát visznek a karneválba, aminek párton felülinek kell lennie. Különben is: ő már megállapodott a szervezőkkel.

Hogy pontosan miben is állapodott meg, azt kérdésre sem mondta el, de nem tagadta az ellenzék értesüléseit.

A közgyűlés végül is nem vette napirendre a bigeügyet, így valószínűleg Jordán Tamás nem lesz már Claudius császár a holnapi és a szombati felvonuláson.

A város minden bizonnyal emlékszik a színházigazgató korábbi vesszőfutására, amikor is a közgyűlés csak nagy hosszú és kissé megalázó procedúra után keservesen választotta újra pozíciójába Csütörtökön választhatják újra színházigazgatónak Jordán Tamást 2017. June 14. 12:13 .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Savaria Karnevál 2018

Hirdetés