Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Balesetveszélyes, de még áll a villámcsapott, kiégett akácfa az út szélén Zsira és Gyalóka között

A fa szeptember elején égett ki, bármikor kidőlhet.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

"Még 2019. szeptember 2-án megjelent ez a cikk Villám csapott egy útszéli fába, a csepregi tűzoltók oltották el 2019. September 02. 11:07 a nyugat.hu-n. A Magyar Közút azóta nem intézkedett, valószínű, szerintük nem jelent veszélyt a környezetére a szinte teljesen átégett öreg akácfa.

Csatoltam róla képet, hogyan nézett ki a tűz után. Illetve egy másikat, amin az látható, hogy körülbelül két hete felkerült rá egy tábla. A Magyar Közútnál tettem bejelentést, nem történt semmi változás. Illetve egyvalami, ma (vasárnap) négy dolgozója a Magyar Közútnak, szokásos év végi lyukfeltöltő (szerintük kátyúzás) körútját végezte és lecsavarozta a fáról a táblát. Részükről így rendben van gondolom."
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A fenti levelet olvasónk küldte. Ezen a tűz utáni állapot látható:

Olvasó

Ezen pedig az azóta eltűnt figyelmeztető tábla:

Olvasó

A Gyalóka és Zsira közötti út szélén álló akácfába valóban szeptember elején csapott bele a villám, a fa teljesen kiégett. A tűzhöz csepregi tűzoltók és peresznyei önkéntesek vonultak, de az utóbbiak beavatkozására már nem volt szükség, mert a lángokat megfékezték.

Ez a kép a tűzről készült:

Fotó: Csepregi Önkormányzati Tűzoltóság

Ez pedig az oltásáról:

Fotó: Csepregi Önkormányzati Tűzoltóság
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jelentem

Hirdetés