Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Van egy kis kátyúgond a szombathelyi Fraknó utcában

Olvasónk küldött képeket is, sőt, még mérőszalaggal is demonstrálta, hogy mekkora a baj.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Olvasó

„Tisztelt Nyugat.hu! A mellékelt képeken jól látható egy, a Fraknó utcában található óriási kátyú. Tavaly nyáron történt az utca egyik háza előtt valami javítás, azóta nem sikerült a helyreállítás” – írta olvasónk.

Olvasó
Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

Hozzátette még, hogy ráadásul a Sorok utca felől tábla sem jelzi a hatalmas csapdát. Mára már csak iszonyú lassan lehet behajtani az utcába a Sorok utca felől, különben hamar drága mulatsággá fajul a kanyarodási szándék.

Olvasó

Olvasónk segítségünket is kérte, hogy járjunk utána, mikor óhajtja a megfelelő szerv végre befejezni a munkálatokat és válik ismét járhatóvá az utca. A szombathelyi útjavítások ügyében pedig már többször is elküldtük kérdéseinket, legutóbb május 28-án kérdeztük meg, hogy folynak-e valahol felújítások, mi a terv a jövőre nézve és van-e esetleg ütemterv a városban végzendő útjavítási munkálatokra? Választ egyelőre még nem kaptunk, türelmünket kérték.

Áprilisban viszont egy kicsit kiveséztük a témát a déli városrészen bejelentett útmunkák kezdete Mit nekünk koronavírus! Három utca is ráncfelvarrást kap Szombathely déli városrészén April 23. 12:53 után, hiszen elvileg most lenne a legkönnyebb a munka. Egyrészt azért, mert valamilyen szinten ennek köszönheti a mostani városvezetés a választásokat, másrészt pedig azért, mert akkor a korlátozások miatt jóval kisebb volt a forgalom.

Azt mondták, további utak és járdák felújításának tervezése folyamatban van. A koronavírus-járvány okozta költségigények miatti felültervezés egyelőre nem szükséges az elkülönített 2,2 milliárd forint tekintetében.

Olvasó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jelentem

Hirdetés