Koronavírus: a szennyvízadatok sem túl biztatóak

Szombathelyen viszont csak stagnál a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja a szennyvízben.

A 28. héten a szennyvizek SARS-CoV-2 örökítőanyag koncentrációja országos átlagban további emelkedést mutat - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ. A vizsgált mintavételi helyek többségében emelkedés figyelhető meg (22 mintavételi helyből 17 esetben). 5 mintavételi ponton stagnál a szennyvizek SARS-CoV-2 örökítőanyag koncentrációja, csökkenés egyik vizsgált városban sem tapasztalható. A SARS-CoV-2 örökítőanyag koncentrációja 4 mintavételi helyen az emelkedett, míg 18 mintavételi helyen a mérsékelt kategóriába esik.

A mai napon a koronavirus.gov.hu által közzétett heti adatokból Koronavírus: 10 255 új fertőzött, 40 beteg hunyt el July 20. 09:12 is az derült ki, hogy nő az új fertőzött és a koronavírus miatt kórházba kerültek száma.

NNK
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Covid 19