Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Koronavírus-gyanú a kőszegi Jurisich Miklós Gimnáziumban

Az a hír kezdett terjedni, hogy megfertőződött az egyik tanár.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hétfőn jutottak el lapunkhoz olyan információk, hogy pozitív lett a kőszegi Jurisich Miklós Gimnázium egy tanárának a koronavírus-tesztje, ebből kifolyólag pedig a diákok tesztelését is elkezdik.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Az ügy kapcsán először kerestük a gimnáziumot, a titkárságról viszont a Sárvári Tankerületi Központhoz irányítottak, ugyanis csak ők nyilatkozhatnak ilyen esetekben.

koszeg.hu

Nos, a hírek nem bizonyultak igaznak, hiszen csak a gyanú merült fel, így a tanár karanténba került és az oktatás is zavartalanul folyhat tovább.

A tankerületi igazgató, Rozmán László a következő választ adta lapunknak:

„A Jurisich Miklós Gimnázium és Kollégium intézményvezetője 2020. szeptember 2-án jelezte, hogy egyik pedagógus kollégája a hétvégén koronavírussal fertőzött személlyel tartózkodott egy légtérben, ezért hatósági házi karanténba került. Az intézményből sem pozitív tesztről, sem megbetegedett tanulóról, sem további fertőzésgyanús esetről nem érkezett újabb bejelentés. Az EMMI és a fenntartó is nyomon követi a helyzetet, eddig nem volt indokolt további tanügyi intézkedés meghozatala.”

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jelentem

Hirdetés