Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Az ország nagy részén emelkedett a koronavírus koncentrációja a szennyvízben

Szombathelyen is magas, de egyelőre stagnál.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ mérési eredményei alapján az egész országban emelkedett a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja a szennyvízben. Az ország nagy részén stagnálás tapasztalható, de emelkedés figyelhető meg a budapesti agglomeráció vizsgált települései (Tököl, Biatorbágy, Szigetszentmiklós, Budakeszi, Százhalombatta), valamint Kaposvár, Nyíregyháza, Pécs és Szolnok esetében.

A vírus-örökítőanyag koncentráció két település (Győr és Nyíregyháza) esetében a magas koncentráció tartományba esik, míg 19 mintavételi helyen az emelkedett, egy településen a mérsékelt kategóriába sorolható.

A koncentráció Szombathelyen is magas, jelenleg stagnál.

Forrás: nnk.gov.hu

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Covid 19