Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Itt az új Facebook-őrület: egy korsó sör húzóra

Ha megjelölik, nincs menekvés, fél liter sört kell eltüntetni egy hörpintésre. Aztán három másiknak adhatja tovább.

Hogy honnan indult a legújabb Facebook-őrület, azt nehéz lenne kideríteni. Az biztos, hogy valahonnan nyugatról jött a kórság, amelynek játékszabályai roppant egyszerűek. Valaki feltölt magáról egy videót, amelyben egy korsó sört iszik meg húzóra, vagyis egyetlen hörpintésre. Majd a posztban megjelöli három másik ismerősét, akiknek 24 órán belül produkálniuk kell a látottakat. Amennyiben nem teszik meg, úgy egy láda sört kell szolgáltatni a felkérést küldőnek.

Azért lehet ez így egy kicsit erős, de gyakorlatilag ennyi a feladat

A dili, amilyen egyszerű, olyan gyorsan terjedt el a magyar Facebook-felhasználók között is. A dolog egyelőre még menőnek számít, ám ahogy ez lenni szokott, minél többen lendülnek át a sörkeresztségen, annál kínosabb és gagyibb lesz az egész. Mindenesetre, ha ma még a menők táborát szeretné gyarapítani, elő a sörrel és hajrá! A három másik pedig már szabadon választható.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű

Tovább az oldalra