Nagyon erősen tiltják a behajtást egy szombathelyi utcába

Egyáltalán nem ritka a táblarengeteg.

"Ez a tábla a Kinizsi Pál utcába lett elhelyezve a Nádor utca kereszteződésben a piac felé. Mivel ez egy egyirányú utca, alapból nem lehet a a piac irányába menni. Ez számomra rejtély" - írta levelében olvasónk.

Fotót is küldött mellé, de mivel nem tudtuk, miről is van szó, elmentünk és megnéztük. Ezt a fotót mi készítettük:

Mészáros D. Zsolt

A legfelső, Behajtani tilos! táblát közben valaki elforgatta 90 fokot, de így is látható.

Az egymás fölött lévő, összesen három tábla (plusz két kiegészítő) tényleg okozhat némi fejfájást. A Behajtani tilos! tábla alatt van egy Mindkét irányból behajtani tilos tábla is, így nagyon nyomatékosan tiltják az útszakaszon az autóforgalmat.

Ráadásul jelzik, hogy zsákutca. Ha valaki behajt, nem csak befelé, hanem kifelé is szabályt sért, hiszen csak ugyanerre tud kijönni.

Az utca egyébként a piac parkolójának felújítása Munkagépek bontották fel az aszfaltot a szombathelyi piac mellett September 02. 11:29 miatt van zárva, ez az utca éppen oda torkollik, ahol most holdbéli táj fogadja az embert.

És innentől kezdve számunkra egyértelmű, hogy a három táblát azért rakták ki, hogy minél feltűnőbb legyen, hogy ide most behajtani tilos. Valószínűleg el akarják kerülni, hogy olyan jelenetek alakuljanak ki, mint nemrég Kissé kaotikus a helyzet a három napra teljesen lezárt Paragvári utca körül Szombathelyen August 29. 18:39 a Deák Ferenc utcában:

De nem olyan ritka, hogy valamit túlhangsúlyoznak a közlekedési tábláknál. Kollégánk Pécsen készítette nemrég ezt a fotót:

Józing Antal
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem

Valódi tájékoztatásra vágysz? Vagy elég a propaganda? Dönthetsz! Támogasd a Nyugat.hu-t