Szalonspiccel billegni a forgalomban

Szeszt teszteltünk. Mennyi az, amennyivel még belül maradunk a KRESZ-módosításban megadott alkohol-határon és felülhetünk a biciklire? Videóval.

Szeptember elsejével lépett életbe az a KRESZ-módosítás ami eltörölte a kerékpárosokkal szemben a zéró toleranciát. Vagyis azok a biciklisek, akik alkoholt fogyasztottak, de véralkoholszintjük nem haladja meg a 0,5 ezreléket, a főutakat elkerülve kerékpározhatnak. Leteszteltük, hogy a sokat emlegetett két pohár sör elfogyasztása után valóban értéken belül maradunk-e. Köcse Tamás, szombathelyi vezető mentőtiszt volt a segítségükre.

Biciklisek szondáztatása
Felderítettük, merre van a 0,5 ezrelék
VB
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű