Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Két szombathelyi általános iskola három osztályában van digitális oktatás

Van olyan osztály, amelyik éppen visszatért az iskolába, és azonnal fertőzöttet találtak köztük.

Két iskola három osztályában rendelt el tantermen kívüli digitális munkarendet az Operatív Törzs - válaszolta kérdésünkre tegnap (szerdán) a Szombathelyi Tankerület.

Egy olvasónk írt közben egy érdekes esetről. A Brenner János Általános iskolában történt, hogy egy korábbi eset miatt elrendelt digitális oktatás után az egyik végzős osztály éppen visszatért az iskolába, amikor egyik tanulójuk szülei fertőződtek meg, majd a gyereknél is kimutatták a fertőzést, így az osztályt újra digitális oktatásra küldték.

Az iskola igazgatója lapunk kérdésére megerősítette, hogy a 8. N. osztály február 23-án tért vissza a digitális munkarendből, és hogy március 2-től március 11-ig ismét digitális munkarendbe kényszerültek.

A kérdést azért tettük fel, mert a járvány harmadik hullába éppen most van felívelőben, naponta nő a beazonosítottak száma. A középiskolások már régóta otthonról tanulnak, az általános iskolákban viszont jelenléti tanítás zajlik.

Az egyházi és alapítványi fenntartású iskolák közül csak a Brenner iskolától kaptunk választ kérdéseinkre.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Covid 19

Tovább az oldalra