Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ma ismét házhoz viszi a kultúrát az AGORA – ezúttal a West Side táncolja körbe a szombathelyi lakótelepeket

Folytatódik a #kulturfutar!

Még egy hete sincs, hogy útjára indította az AGORA Savaria új, rendhagyó programsorozatát, a #kulturfutart. Esténként irány az erkély vagy az ablak! Élő show-t visz a szombathelyi lakótelepekre az AGORA 2020. April 01. 15:03 Az online felületeken túl ugyanis szeretnék „élőben” is közel vinni a kultúrát a szombathelyiekhez ezekben a nehéz időkben. Mindezt természetesen a veszélyhelyzet által megszabott határok maximális betartásával.

Április 6-án, azaz ma este tehát folytatódik a #kulturfutar, melynek keretében ezúttal a szombathelyi West Side TSE táncosai visznek egy kis jó kedvet és kultúrát a kissé komor mindennapokba.

Este 6-kor tehát irány ismét az erkély vagy az ablak!

BZ

Helyszínek:

 • 18:00 – Joskar-Ola: Pázmány buszfordulótól balra eső két tömb közötti parkoló
 • KISZ: Károly Róbert 22. mögötti parkoló a focipályánál
 • Derkó: Szűrcsapó 22–24. közötti parkoló parkoló
 • Oladi lakótelep: Kodály Zoltán 2–4. közötti parkoló
 • Stromfeld: Stomfeld 59–71.
 • Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Kultúra

  Tovább az oldalra