Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lakberendezés az IKEA előtt, a hetvenes években

Az amerikai Bloomingdale's csak laza nyolcvan évvel előzte meg a menő svéd bútorgyártót, és fénykorában talán még menőbb is volt.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

1861-ben a két testvér, Joseph és Lyman G. Bloomingdale harang alakú rakottszoknyákat kezdett árusítani Manhattanben, és talán nem is sejtették, hogy ez egy gyümölcsöző karrier kezdete lesz. A régies szoknyák eltűntek, és jött helyette valami más, vagyis leginkább minden , mert volt annyi eszük, hogy rájöjjenek: a virágzó New Yorknak kell egy olyan áruház, ahol mindent megtalál a kozmopolita, csemegeüzlettől a bútorokig - és helyben is vagyunk.

Nemrég egy Flickr-felhasználó feltöltötte a képmegosztó oldalra a Bloomingdale's egyik korai, 70-es évekbeli kiadványának fotóit, benne az akkori álomotthonnal, amit most mi is megmutatunk. Szerintünk egyik-másik enteriőr még ma is állná a kritikai próbát - klikkeljenek, hogy lássák!

Bloomingdale's Book of Home Decorating
Klikkeljen!
nadja.robot @ Flickr
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Könnyű

Hirdetés