Lányok a vízparton - Miss Bikini Hungary 2008

Ha bikinis a szépségverseny, akkor hol is rendezhetnék, ha nem a Balaton partján? Miközben két szombathelyi lány is teljes erőbedobással küzdött a vízből sasoló nézők kegyeiért, az is kiderült, ki a legszebb popó és dekoltázs tulajdonosa.

Az idén is Siófok adott otthont a Miss Bikini Hungary szépségversenynek.

Akik a legjobban domborítottak. Smuccer Bernadett körül a két udvarhögy: Zsuppon Fanny és Csige Kata
Akik a legjobban domborítottak. Smuccer Bernadett körül a két udvarhögy: Zsuppon Fanny és Csige Kata
Lovagi Milán
Kasuba L. Szilárd műsorvezetése mellett 33 lány vonult végig a stégen, hogy megmutassa alig fedett bájait a zsűrinek és a szép számú strandolónak. Az indulók között volt szinkronúszó válogatott, anyuka vagy éppen ex-artistalány, aki évekig Floridában dolgozott cápákkal egy tengeri show-ban.

Sziszi már jól el van a való világban
Sziszi már jól el van a való világban
Lovagi Milán

A legjobban a nézők érezhették magukat, hiszen a rekkenő hőségben ők a magyar tenger hullámai közül csodálhatták a lányokat, akik Soprontól Debrecenig az ország minden részéről érkeztek.

Szovák Niki és Nagy Réka személyében két lány is képviselte Szombathelyt. A rutinosabb Réka már több szépségversenyen is szerepelt – és ért el szép eredményeket. 2002-ben például őt választották az ország legszebb tini lányának. Itt is bejutott a Top 5-be.

A zsűriben is több ismerős arccal találkozhattunk, több szépségkirálynő, playmate és fotómodell is pontozta a lányokat – a rendkívül mély dekoltázs náluk se maradhatott el.

A verseny végeredménye:

1. Smuccer Bernadett 2. Zsuppon Fanny 3. Csige Kata

A Miss Bikini díj mellett több kategóriában is díjazták a lányokat

A legszebb arc: Katona Annna A legszebb popó: Zsuppán Fanny A legszebb dekoltázs: Smuccer Bernadett A legszebb hát: Pavelka Beáta A legszebb láb: Csige Kata
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű