Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legalább egy évig nem lesznek koncertek Magyarországon?

Ezt állítja az Országos Rendezvényiroda ügyvezetője.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lapunk néhány nappal ezelőtt foglalkozott Egyre nagyobb a balhé a körül, hogy ismert zenészek és színészek igényeltek szociális támogatást May 08. 17:38 az előadóművészek körében méretes konfliktusokat okozó pályázatokkal.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Az EJI (Előadóművészi Jogvédő Iroda) és az Artisjus felhívására ugyanis ismert nevek Egyre nagyobb a balhé a körül, hogy ismert zenészek és színészek igényeltek szociális támogatást May 08. 17:38 is jelentkeztek, és 70-160 ezer közötti összegeket nyertek.

A vita leginkább azon folyt, hogy kinek mekkora szüksége van erre a pénzre, de ha hinni lehet az Országos Rendezvényiroda ügyvezetőjének, a baj sokkal nagyobb az iparágban, mintsem most gondoljuk.

Posztobányi Andor egy Facebook-posztban szólítja meg a szakmát, és azt állítja, hogy a pénzt nyert előadók 90 százaléka rászorult erre a pénzre, de ennél is fontosabb, hogy az ügyvezető szerint

A jelenlegi állás szerint minimum egy évig nem lesz tömegrendezvény.

Quimby-koncert a szombathelyi Sportházban (2019)
Nagy Zoli

Ezt le is vezeti a viszonylag hosszabb írásában, egyben azt üzeni a szakmának, hogy:

Most azonban mégsem tudok más tanácsot adni minthogy összefogni, felkészülni a legrosszabbra.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kultúra

Hirdetés