Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Rettegi Attila szerint a kampányra időzítették a Styl-gyár botrányát

A fideszes városi képviselő lemondott felügyelőbizottsági tagságáról, mert a feb nem állt ki mellette.

Rettegi Attila, a Fidesz szombathelyi képviselője még hétfőn, egy, csak a baráti médiának tartott sajtótájékoztatón azt mondta, feltételezhető, hogy az önkormányzati támogatás visszautasítása és a cég működésének ellehetetlenítése szándékos, tudatos és időzített politikai döntés volt.

Rettegi lemondott, mert nem szavazták meg a javaslatát
Vágvölgyi Bálint

Ez a kijelentés megegyezik a városvezetés álláspontjával, amiről a múlt héten közleményt adtak ki A városvezetés láthatóan lemondott a Stylről, és a német tulajdonosra hárítja a felelősséget 2018. March 12. 20:17 , és amiben a német tulajdonosra akarja hárítani a felelősséget.

A gyár tulajdonosainak szerdai taggyűlése Húsvétig minden dolgozó megkapja az elmaradt bért a szombathelyi Styl-gyárban 2018. March 21. 16:47 után döntés született egy megállapodás elkészítéséről, ami módot ad rá, hogy a dolgozók húsvétig megkapják az elmaradt béreket.

Rettegi a kormánypárti sajtónak adott újabb nyilatkozatában kijelentette, továbbra is fenntartja korábbi véleményét, és bejelentette, hogy lemond a Styl felügyelőbizottságában betöltött tagságáról. A feb keddi ülésén ugyanis javasolta, foglaljanak állást arról, hogy a tulajdonostársak megfelelő hozzáállása esetén a NAV inkasszója elkerülhető lett volna és a dolgozók megkaphatták volna a fizetésüket. A feb azonban ezt a javaslatot nem szavazta meg.

A Styl tulajdonosai döntöttek, hogy húsvétig kifizetik az elnaradt béreket
Vágvölgyi Bálint

A Styl ruhagyár megmentéséről január végén írtunk cikket STYLe Nacht: Másfél milliárdnyi közpénz tűnt el Szombathely egyik legrégebbi és legpatinásabb gyárában 2018. January 31. 18:00 , ami után a szakszervezet az önkormányzathoz fordult Nyílt levélben kérnek segítséget Hende Csabától a szombathelyi Styl alkalmazottai 2018. February 02. 06:55 segítségért, majd a közgyűlés 50 milliót ajánlott fel, ezt azonban a tulajdonosok nem fogadták el 50 millió forintot akart adni a szombathelyi önkormányzat a Stylnek, de ez csak nehezítené a cég helyzetét 2018. March 10. 08:09 . Az ügyben rendkívüli közgyűlést hívott össze a baloldali ellenzék, ami sikertelen volt Eredménytelen volt a Styl ruhagyár miatt összehívott rendkívüli közgyűlés, a Fidesz nem ment el 2018. March 14. 11:47 a Fidesz-frakció távolmaradása miatt, az önkormányzat pedig a német tulajdonosra akarta hárítani a felelősséget. A városvezetés láthatóan lemondott a Stylről, és a német tulajdonosra hárítja a felelősséget 2018. March 12. 20:17

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra