Eddig: 1 671 363 / 3 000 000 Ft, 80 támogató. Még7nap.
Légy része az igazságnak!

Ő lesz Szijjártó Péter utódja a győri egyetem kuratóriumában

Hetzmann Béla neve jól ismert a városban.

A győri Széchenyi István Egyetemet fenntartó Széchenyi István Egyetemért Alapítvány kuratóriuma április 6-i ülésén egyhangúlag Hetzmann Bélát, a Rába Járműipari Holding Nyrt. elnök-vezérigazgatóját választotta meg új tagjának – olvasható az egyetem holnapján .

A döntés azért vált szükségessé, mert Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter február 15-i hatállyal lemondott kuratóriumi tagságáról.

Hetzmann Béla

Hetzmann Béla elismert autóipari szakember, aki vállalatvezetői, valamint pénzügyi és finanszírozási területen is jelentős tudással és tapasztalatokkal rendelkezik – írja az egyetem.

Hetzmann Béla
Széchenyi István Egyetem

Húsz éve az Euro-Faktor Pénzügyi Szolgáltató Zrt. tulajdonosa, igazgatósági tagja, 2008-tól a CSABAcast Könnyűfémöntöde Kft. tulajdonos-ügyvezetője. 2019-ban megválasztották a Takarékbank Zrt. felügyelőbizottsága és auditbizottsága elnökének. A győri Rába Járműipari Holding Nyrt.-nél – amely 20 százalékban a Széchenyi István Egyetemért Alapítvány tulajdonában van – az igazgatósági elnöki pozíciót 2020, míg a vezérigazgatói tisztséget 2021 óta tölti be. Irányításával megkezdődött, illetve folyamatban van a Rába Csoport átfogó reorganizációja. A Rába Csoport modernizációjának eredményei már jól érzékelhetőek a mindennapi operációban és az eredményekben is. A 2022-es év nemrég közzétett előzetes konszolidált beszámolója alapján a Rába Nyrt. és leányvállalatai az elmúlt üzleti évet nyereségesen zárták.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság