Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Liptai Claudiával nyaralna legszívesebben a magyar

Egy nagyon nem hivatalos és nagyon nem reprezentatív felmérés szerint ha a magyarok magukkal vihetnének egy celebet a Balaton mellé, akkor a cukiduci műsorvezető lenne az.

Egyvalamiben most már holtbiztosak vagyunk: az online szobafoglalásokban utazó szállás.hu remekül választotta meg a marketingügynökségét. Mindenféle ravasz közleményt kaptunk már tőlük, a kedvencünkben például azt írták össze, mi mindent hagy az egyszeri nyaraló a szállodában (légzőkészülék! fogsor! egy teljes ház ára!). És most itt az újabb, amiben azt fejtegetik, ki az a celeb, amit a megkérdezett magyarok magukkal vinnének, ha lenne rá lehetőségük.

Én speciel egyiket sem, legfeljebb ha fizetne érte egy maroknyi húszezressel. Úgy tűnik - illetve azt írják -, hogy az ő felmérésükre boldogan válaszoltak 15 ezren, és a leggyakoribb válasz az volt, hogy Liptai Claudia a legnépszerűbb ebben a tekintetben, őt cibálnák el a legtöbben egy kiadós... vakációra.

(Fotó: Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal @ Facebook
Liptai Claudia Rajongói Facebook

A színész-műsorvezető a női szavazóknál - CSODA! - ugyan csak a második helyen áll Rubint Réka mögött, de a férfiak körében vezeti a népszerűségi listát, így összesítésben is sikerült megszereznie az első helyet a szexin duruzsuló hangú tévés nagyasszonynak. A férfi hírességek közül Brad Pitt verte az összes magyar celebet, Kasza Tibor csak a negyedik, Sebestyén Balázs pedig a kilencedik helyet tudta megszerezni a hollywoodi sztár mögött az összesítésben. Felfoghatatlan.

Izgalmas jelöltek: Kálmán Olga és Richard Gere

Annyit azért tegyünk még hozzá, hogy a férfi válaszadók listáján Liptai és Vágó István után a következő jelölt Kálmán Olga lenne - vajon tényleg ennyiüknek tetszik az erélyes, dominánsan bekérdező riporternő? És ugyanígy álljon itt, hogy a nőknél pedig a Rubint-Liptai-Pitt-Kasza négyes után a következő legtöbb voksot kapó jelölt Richard Gere lett. Úgy látszik, ők meg a Micsoda nő t nézték meg kicsit sokszor a tévében.

De vannak itt még érdekes nevek, mutatjuk is a felmérés összegzése alapján elkészült népszerűségi listákat!

TOP 10 híresség összesített lista:

1. Liptai Claudia
2. Rubint Réka
3. Brad Pitt
4. Kasza Tibor
5. Borbás Mária
6. Gundel Takács Gábor
7. Richard Gere
8. Ákos
9. Sebestyén Balázs
10. Vágó István

TOP 10 híresség a férfi válaszadók körében:

1. Liptai Claudia
2. Vágó István
3. Kálmán Olga
4. Rudolf Péter
5. Gálvölgyi János
6. Bodrogi Gyula
7. Bajor Imre
8. Majka
9. Bódi Sylvi
10. Angelina Jolie

TOP 10 híresség a női válaszadók körében:

1. Rubint Réka
2. Liptai Claudia
3. Brad Pitt
4. Kasza Tibor
5. Richard Gere
6. Borbás Mária
7. Vastag Csaba
8. Ákos
9. Vin Diesel
10. Gundel Takács Gábor

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű

Tovább az oldalra