Jó nagy szemétkupacok maradtak a lomtalanítás után

Olvasónk a szombathelyi Bem József utcában, fotóriporterünk a Király utcai belső parkolóban talált tévét, műanyagdobozokat, ruhaneműket...

Olvasónk néhány nappal ezelőtt készített pár képet Szemétkupacok a lomtalanítás után Szombathelyen 2016. April 10. 10:42 a Derkovits lakótelepen a lomtalanítás után otthagyott szemétről. Akkor is írta, hogy annak egy részéért a lakók a felelősek, mivel festéket, festékdobozt lomtalanításkor nem szabad kitenni, mert az veszélyes anyagnak minősül.

Olvasó

Most újabb fotókat készített, még mindig a Derkovitson vagyunk, pontosabban a Bem József utcában. Az egyik képen egy hűtő, a másikon egy rossz tévé látható. Amit szintén nem visznek el a lomtalanítást végző munkások, tehát felesleges, sőt, káros kirakni. Mi szóltunk.

Olvasó
A lomtalanítás maradványai, vagy a gondatlan lakók nyomai máshol is feltűnőek: fotóriporterünk a Király utcai belső parkolóban talált tévét, ruhákat, megunt ikea-katalógusokat és konyhai hulladékot festői elrendezésben.
Lomtalanítás után egy belő udvarban a Király utcában
Lomtalanítás után egy belő udvarban a Király utcában
VB

Nem ez az első év, hogy a tavaszi lomtalanítási időszakban Szombathelyen is hetekig hever a közterületen a sok szemét és veszélyes hulladék Éppen a veszélyes hulladékot nem viszik el a lomtalanításkor 2015. May 10. 16:13 . A lakók ugyanis azt is kipakolják, amit nem volna szabad, a hulladékszállítók pedig betű szerint tartják be az utasításokat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem