Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bezárt a 175 éves Budapesti Vidám Park - tettünk egy utolsó kört

Túlélt több háborút, de évek óta kivéreztették. Szomorú zene helyett MC Mike zenei aláfestésével tettünk egy kört a parkban.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A hétvégén több stadionnyi ember látogatott el a Budapesti Vidámparkba. Bölcsődésektől az őszhajú dédnagymamáig használták ki az utolsó alkalmat. Videónkkal megörökítettünk néhány játékot és attrakciót. Az aláfestő éneket MC Mike szolgáltatta a Polip nevű játék működtetője, élőben. Figyelmes Olvasóink néhány szomorú kiszólást is hallhatnak.

Az utolsó hétvége a Vidámparkban
Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

A Vidámpark gyökerei 1838-ig nyúlnak vissza, 1950-től működik a jelenlegi formájában. A Barlangvasút, a hullámvasút és az 1906-ban épült körhinta megmarad, a többi játék sorsa még ismeretlen. A park területével az állatkert bővül.

A Budapesti Vidámpark a végső bezárás előtt
A körhinta, 1906-ból - a mai napig remekül üzemelt
Tánczos Mihály

János vitéz kalandjával zárjuk utolsó látogatásunkat a Vidámparkban. A felvétel a Barlangvasútban készült.

János vitéz és Iluska története, barlangban
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

Az embereknek már nem kell a Budapesti Vidám Park

Helyébe léptek a plázák, az aquaparkok, a hi-tech játékkonzolok. A főváros nosztalgikus ékessége saját fenntartásával küszködik, mégis nyitva áll, hogy látogatóinak átnyújtson egy adag kézzelfogható örömöt egy letűnt korból.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Könnyű

Hirdetés