Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Magyar falusi néni az új-zélandi internet reklámarca

Magyarországon olyan olcsó az internet, hogy egy oroszlányi öreg horgászt és egy magyarbolyi nénikét filmeztek le egy új-zélandi olcsó szolgáltatás reklámjához.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ha olcsóbb internetet akarsz, költözz Magyarországra, vagy rendeld meg tőlünk!

- hangzik el a szlogen a reklám elején. Az új-zélandi Flip szolgáltató 9000 forintos csomagját ajánlja magyar falusiakkal, akik meg vannak lepődve azon, hogy a világ másik felén mennyire drága az internet.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Magyarbolyban jobb a net, mint Új-Zélandon.

Az öreg néni Magyarbolyból

Nálunk még az öreg horgásznak is sok barátja van a facebook-on.

Az öreg horgász Oroszlányból

Hogy ez miképp jön le a világban? Döntse el mindenki maga, hogy Magyarországot reklámozza a kisfilm, vagy épp harmadik világbeli helynek mutatja be. Vélhetően az internetezők közt vegyesen jön le e két variáns.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Könnyű

Hirdetés