Magyar kerékpártolvajokat fogtak Stájerországban

A rendőrség szerint az utóbbi évek legnagyobb betöréssorozatának elkövetői korábban már egyszer lebuktak Szentgotthárdnál.

A három magyar állampolgárságú elkövető a Kelet-stájerországi, Weizi, Gyanafalvi, Németújvári, Felsőőri és a Felsőpulyai járásban követett el lopásokat, összesen mintegy 200.000 euró értékben.

A rendőrség szerint többnyire társasházak pincéiből, garázsokból, melléképületekből loptak el elsősorban elektromos kerékpárokat. A háromtagú banda 37 éves tagja pedig már büntetett előélettel is rendelkezik, ráadásul nem is tartózkodhatott volna Ausztria területén.

Őt az egyik gráci büntetés-végrehajtási intézetbe szállították. A rendőrség szerint az utóbbi évek legnagyobb betöréssorozatának elkövetői korábban már egyszer lebuktak Szentgotthárdnál, júniusban a magyar rendőrök furgonjukban több, korábbi betörésből származó kerékpárt is megtaláltak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem