Már nem csak focizni, hanem aludni is lehet Király Gábornál

Igaz arra kicsi az esély, hogy mackóalsóban szolgálják fel nekünk a villásreggelit.

Ha ne adj Isten egy jól sikerült Hali-meccs utáni átmulatott éjszakát követően kidobná az embert az asszony, megvan a megoldás!

No persze itt most nem arra kell gondolni, hogy a 108-szoros válogatott rekorder nappalijában kora reggel együtt kávézgathatnánk a hálóőrrel, pusztán arról van szó, hogy megnyílt a Király Park Hotel, Király Gábor egyesületének szállodája Szombathelyen, a kapus Újperint városrészben található sportközpontjában. Már fel is került az a szàllást ajánló internetes oldalakra.

Király Park Hotel
booking.com

A 16 szobás, 32 férőhelyes, négycsillagos hotelben a booking.com oldal adatai szerint egy éjszaka reggelivel, két fő részére jelenleg 31 ezer Forintba kerül. Ehhez ingyenes parkolás, wifi- és wellness-használat is jár.

Az étterem a 108 Restaurant nevet viseli, amely a Haladás korábbi játékosának nemzeti fellépéseire emlékeztet, a’la Carte étlapján az európai és mediterrán konyha hatása érvényesül.

Így néz ki egy szoba belülről
booking.com

Az utóbbi időben nagyon belelendült a fejlesztésekbe az újperinti sportegyesület, amely beruházásai során már jó ideje élvezi az állam támogatását. Erről korábban itt is írtunk. A kormány az 2019-es költségvetésből 426 millió, míg a 2020-as költségvetésből 4 milliárd 78 millió forintot adott a Király Sportlétesítmény, avagy "rehabilitációs központ" fejlesztésére.

Részlet a 2019-es kormányhatározatból
Forrás: Magyar Közlöny

Persze ez nem csoda, hiszen miniszterelnökünk valahogy úgy van a focilabdával, mint Pavlov kutyája a csengővel...

Anno Orbán Viktor levélben gratulált Király Gábor pályafutásához.

Egy időben tartotta is magát az a pletyka (?), hogy a szombathelyi jobboldal Király Gáborban gondolkozik polgármester-jelöltként, aztán hogy ez mennyire volt csak “urban legend” vagy sem, azt nem tudni, mert bár bejárta az országos sajtót is a hír, a kapus sejtelmesen cáfolt.

Egyelőre tehát nem lett belőle semmi, a korábbi kapus (aki három éve hagyott fel az aktív játékkal) maradt a sportban.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport