Márciusig 7000 rendőr volt koronavírusos

Az állomány nagy része már megkapta az oltást.

A rendőrség teljes személyi állományát érintően 2021. március 10-én az aktív koronavírus fertőzöttek száma 1218, a járvány kezdete óta a gyógyultak száma 5676, és a járvánnyal összefüggésben 12-en vesztették életüket - válaszolta a 168.hu-nak az Országos Rendőr-főkapitányság.

A Belügyi, Rendvédelmi és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezetének elnöke, Bárdos Judit pedig közölte: aki regisztrált és elfogadta azt az oltóanyagot, amit neki szántak, azoknak az oltása már napokkal ezelőtt befejeződött.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Covid 19