Megint beázik a szombathelyi kórház sürgősségi tömbjének épülete

A folyosókon biológiai hulladéktárolókkal próbálják felfogni a vizet.

Kedd délután járt olvasónk a szombathelyi Markusovszky kórház sürgősségi tömbjében. Mint levelében írta, az ellátás profi módon, gyorsan és ügyesen zajlott.

Viszont a folyosókon a plafonon vízfoltok árulkodtak a beázásról. A betegeknek kihelyezett székek között fekete dobozok, ezekkel próbálják felfogni a mennyezetről csöpögő vizet. A dobozok oldalán a felirat: Biológiai hulladéktároló.

Olvasónk fotókat és videókat is készített a helyzetről.

Nem ez az első eset, hogy beázik a sürgősségi tömb. 2018 novemberében ugyanilyen állapotok Beázik a szombathelyi kórház 11 éve átadott sürgősségi tömbjének épülete 2018. November 26. 17:40 fogadták a betegeket, és ugyanilyen fekete dobozokba gyűjtötték a lecsöpögő vizet.

Beázik a Markusowszky kórház
olvasó

Akkor is megkérdeztük a kórházat, hogy mi okozta a beázást, és mit tesznek a hasonló esetek megelőzéséért, választ nem kaptunk. Kereken 7 napja nem tudhatjuk, mi okozta a szombathelyi kórház sürgősségi tömbjének beázását 2018. December 04. 18:06 Azóta sem.

Most is elküldtük kérdéseinket a kórháznak, ha válaszolnak, visszatérünk a témára.

Beázik a Markusowszky kórház
olvasó

A sürgősségi tömböt egyébként 2007-ben adták át, Átadták a Markusovszky sürgősségi tömbjét 2007. June 08. 21:25 három év alatt készült el uniós és állami támogatásból, 2,5 milliárd forintba került. A Vas megyei önkormányzat 130 millió forinttal támogatta a beruházást.

Beázik a Markusowszky kórház
olvasó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem