Megvan a büki fürdő új vezérigazgatója

A cégtől rövid életrajzot is kaptunk róla.

2023. április 1-jétől Cziráki László a Büki Gyógyfürdő Zrt. vezérigazgatója - közölte lapunkkal a cég.

Cziráki László 48 éves, angol és német nyelvtudással rendelkező közgazdász, 2017 és 2020 között a Zalakarosi Fürdő Zrt. vezérigazgatója volt. 2020 és 2023 között a nagykanizsai székhelyű Délzalai Vízmű ZRt. elnök-vezérigazgatójaként dolgozott.

Cziráki László
Büki Gyógyfürdő Zrt.

2023 februárjától a Büki Gyógyfürdő Zrt. vezérigazgató-helyettese, majd Koós Melinda korábbi vezérigazgató távozása után, 2023. április 1-jétől kapott megbízást a vezérigazgatói feladatok ellátására.

"Az új vezérigazgatóra számos feladat vár, hiszen a Thermal Terrace (a gyógyfürdő vendéglátását kiszolgáló konyha) az első nyári szezonját kezdi, valamint az utóbbi évek gazdasági nehézségei után a hazai és a külföldi piacok újbóli, intenzívebb megszólítása is a Bükfürdő Thermal & Spa kitűzött célja" - olvasható a közleményben.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság