Eddig: 1 671 363 / 3 000 000 Ft, 80 támogató. Még7nap.
Légy része az igazságnak!

Michael Schumacher újra a Pannónia-ringen száguld

Újra lencsevégre kaptuk Michael Schumachert az ostffyasszonyfai Pannónia-ringen és belestünk a boxba is. A hétszeres F1 világbajnok bérelt helikopterrel érkezett Sármellékről, ahol saját gépével szállt le, stábja pedig Ferrarikkal gazdagította a parkolót.

Nem beszél külsősökkel

Schumacher tartotta magát a korábbiakhoz. Hiába kérdeztük, nem válaszolt. Sőt, délelőtt kicsit morcos is volt valami miatt, de két kör száguldás után ráncai kisimultak és jókat nevetgélt. Mint megtudtuk ezúttal is Martin Bauerrel érkezett a vasi pályára és délután a róla elnevezett minibajnokságon is indult. Ezúttal két, teljesen egyforma, 77-es sorszámú Hondával versenyzett, délelőtt felváltva ült a két motorra. A világhírű Forma-1-es pilóta a Superbike futamára készül. Természetesen az 1-es számú boxban.

Sárváron tölti az éjszakát?

Úgy tudjuk, a versenyző Sárváron tölti az éjszakát – négy hónapja a Park Inn-ben szállt meg -, holnap még tesztel a Pannónia-ringen, majd délután jön érte a helikopter, ami visszaviszi Sármellékre, saját repülőgépéhez.

Michael Schumacher a Pannónia-ringen
Motorra tapadva
Tánczos Mihály

Jegygyűrűben versenyez

Schumacher rendkívül szolídan, látszólag sztárallűrök nélkül gyakorolt a Pannónia-ringen, igaz jelzésértékűen megfuttatta fotósunkat és a Vas Népe fotóriporterét a boxutcában. Michael jegygyűrűt visel, a hölgy rajongók nagy bánatára, márpedig belőlük is láttunk jópárat.

Michael Schumacher a Pannónia-ringen
Schumacher figyelmét nem lehet ilyen pályaelemekkel elterelni
Tánczos Mihály

Július végén visszatér

A világbajnok versenyző július 30-án Budapesten a ferencvárosi Albert-stadionban a pilótaválogatott csapatkapitánya lesz. A jótékony célú gálán a Hungarian All Star csapattal mérkőznek meg. A találkozóra a szokásoknak megfelelően rendkívül kedvező árú jegyeket hoznak forgalomba. A legtöbb jegy 790 forintba kerül, a kiemelt helyre szóló jegyek is mindössze 1490 forintos áron kaphatóak, és a 12 éven aluli gyermekek jegye csupán 300 forintba kerül. A Mai Casco Futball Grand Prix idén is jótékony célt szolgál, Michael Schumacher és társai, valamint a magyar sztárok a teljes jegybevételt a rászoruló és beteg gyermekek gyógykezelésére és oktatására fordítják.

Michael Schumacher a Pannónia-ringen
Világbajnok - fotóriporter: 1:0
Tánczos Mihály
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Michael Schumacher titokban motorozott Vas megyében (Képgalériával)

Csak kevesen tudták, hogy hétszeres világbajnok a Pannonia Ring-re érkezik, ők pedig teljes titoktartást fogadtak...

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű