A miniszter válaszolt: amit azt osztrákoknak lehet, azt nekünk is

„Ha természetrombolásról van szó, akkor a föld alól is előteremtik rá az állami forrást?” – tette fel a kérdést két LMP-s képviselő, melyre írásban reagált Lázár János.

Ungár Péter és Keresztes László Lóránt, az LMP országgyűlési képviselői „Ha természetrombolásról van szó, akkor a föld alól is előteremtik rá az állami forrást?” címmel írásbeli, választ igénylő kérdést nyújtott be Lázár János építési és közlekedési miniszternek. A parlament honlapján már ott a válasz:

Lázár János miniszter válasza.
Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Ha további híreket és információkat is szeretne megtudni Sopronból és környékéről, iratkozzon fel az enyugat.hu facebook oldalára

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet