A miniszter válaszolt: amit azt osztrákoknak lehet, azt nekünk is

„Ha természetrombolásról van szó, akkor a föld alól is előteremtik rá az állami forrást?” – tette fel a kérdést két LMP-s képviselő, melyre írásban reagált Lázár János.

Ungár Péter és Keresztes László Lóránt, az LMP országgyűlési képviselői „Ha természetrombolásról van szó, akkor a föld alól is előteremtik rá az állami forrást?” címmel írásbeli, választ igénylő kérdést nyújtott be Lázár János építési és közlekedési miniszternek. A parlament honlapján már ott a válasz:

Lázár János miniszter válasza.
Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Ha további híreket és információkat is szeretne megtudni Sopronból és környékéről, iratkozzon fel az enyugat.hu facebook oldalára

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet