Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Momentum: kapjon 100 ezer forintot mindenki, aki beoltatja magát!

Mindjárt nagyobb lenne az oltási kedv.

A Momentum azt javasolja, hogy kapjon 100 ezer forintot mindenki, aki beoltatja magát. Nyilván az első kérdés, ami felmerül mindenkiben, hogy honnan lenne erre pénz. A pártnak azonban van egy-két tippje, az egyik ezek közül az, hogy "a kormány többet költ a propagandájára", mint amennyibe a javaslat kivitelezése kerülne. A teljes közlemény itt olvasható.

A Momentum közleménye:

Tízezer magyar hunyt el koronavírusban, és újabb tízezrek halhatnak meg idén, ha nem oltatjuk be magunkat elegen. Lassan egy éve a gazdaság is leállt, a kormánynak pedig nincsen pontos terve arra, hogy mikor indul újra az élet. De van fény az alagút végén: a védőoltás, ami több tízezer magyar életét mentheti meg, és visszaadhatja a szabadságot – ehhez viszont el kell érni a nyájimmunitást.

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke videóban ismertette a Momentum javaslatát, miszerint kapjon 100.000 forintot mindenki, aki beoltatja magát.

Miért lenne ez fontos szerintünk?

 • Mert ahhoz, hogy minél több élet megmeneküljön, ösztönözni kell az embereket a védőoltás beadására.
 • Mert támogatni kell azokat, akik a szociális válság következtében napról napra kénytelenek élni.
 • Mert fel kell pörgetni a fogyasztást, és újra kell indítani a gazdaságot. Ha nem érkezik valódi segítség, még rengeteg munkahely szűnhet meg a következő időszakban.
 • "Honnan lenne erre pénz? A kormány többet költ a propagandájára, mint amennyi pénzre szükség lenne ahhoz, hogy mindenki, aki beoltja magát, 100 000 forintot kapjon. De a kínai hitelből épített Budapest-Belgrád vasútvonal is többe kerül, mint amennyibe a teljes javaslat kerülne.

  Ne a kifogásokat keresse a kormány! Adjon mindenkinek százezer forintot, aki beoltatja magát. Mentsük meg egy csapásra tízezrek életét, segítsünk a nehéz helyzetbe került honfitársainkon, és indítsuk újra a gazdaságot!" - mondta el hozzá Fekete-Győr.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Covid 19

  Tovább az oldalra