Kaszkadőr show és Monster Truckok Szombathelyen

A bigfootoknak majdnem nagy falat lett a két kibelezett Skoda. Végül lezúzták a kocsikat, de messze nem úgy, mint ahogy a plakátokon és az amerikai show-kon láthattuk.

Napok óta mindenhonnét nyomták az agyunkba az autók felett repkedő bigfootokkal reklámozott utazó Kaszkadőr Show-t, így elmentem én is megnézni mi lehet ez. Mikor megláttam a nem túl nagy, de a belépő megfizetése alól kibújni szándékozó kíváncsiskodók szeme elől annál jobban elbarikádozott területet, már száz százalékig biztos voltam benne, hogy autók felett repkedő bigfoot egyáltalán nem lesz, de abban is kételkedni kezdtem, hogy egyáltalán látunk-e egy darab nagykerekű autót is.

Bigfootok és kaszkadőr show Szombathelyen
Kaszkadőr show Szombathelyen
Horváth Balázs
Aztán végül volt kettő is, amik később két kibelezett Skodán hajtottak át, ez elsőre csont nélkül sikerült is, viszont többször már nem bírtak a 2,5 tonnás monstrumok az ezer éves romokkal, csak szenvedtek rajtuk, és megakadtak középen. Vicces volt. Persze a show-nak azért voltak látványos elemei is, például mikor az egyik sofőr két keréken bűvészkedett az autóval: megfordult, majd egyensúlyozva megállt a pálya közepén, és a lángoló palánkon való áthajtás sem mindennapi látvány volt, főleg hogy közben egy ember feküdt a motorháztetőn.

A család féltett kocsijával inkább ne

A bemutatón látható trükköket még véletlenül se akarja senki otthon kipróbálni a családi Suzukival még akkor sem ha ihletet kapott, többek között azért se, mert az egyes trükkökhöz használt kocsik speciálisan fel vannak készítve az adott mutatványokra, normálisan közlekedni velük gyakorlatilag nem is lehet. Az egész show összességében látványos volt, bár kicsit beárnyékolta az egészet a szerintem túlzó 2000-2500Ft-os belépő, és a műsor közepén a nézőktől vödörbe pénzt gyűjtő fiatal lány sem a színvonalat emelte, az amerikai monster truck show-któl pedig fényévekre vagyunk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű