Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Most éppen beázás miatt potyog a vakolat a szombathelyi egyetemisták fejére

"Elég gáz, hogy így kell kinéznie egy felsőoktatási intézmény épületének" - írja olvasónk.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy feldühödött olvasónk írt nekünk nemrég arról, hogy milyen állapotok uralkodnak az ELTE SEK Berzsenyi téri épületében. A hatalmas esőzések nem kímélték az öreg épületet, az egyik emelet folyosóján olyan beázások vannak, hogy olvasónk szerint még az órák alatt is hallják, hogy csöpög a víz.

Undorítóan foltok jelentek meg a plafonon, elég gáz, hogy így kell kinéznie egy felsőoktatási intézmény épületének

- írja olvasónk.

Beázott a SEK D-épületének a teteje
A képre kattintva további fotók láthatók
Olvasó
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A víz persze kikezdte a vakolatot, néhány kisebb darab a hallgatók fején landolt. Láthatóan a parkettát sem kíméli a beázás, szép kis tócsa gyűlt már össze, ami miatt felhólyagzott a fa, csúszkálnak a tanulók. A folyosón egyébként több helyen is sárgás foltok jelentek meg, többnyire a szellőzők közelében.

Beázott a SEK D-épületének a teteje
Olvasó

Nem most először okoz gondot az, hogy elöregedett a szombathelyi egyetem D-épülete. Nagyjából fél éve írtunk arról, hogy az egyik aulában egy szép darabon leszakadt a plafon Leszakadt a plafon a szombathelyi egyetemen 2017. May 09. 12:53 . A múlt szemeszterben pedig kétszer is ki kellett üríteni az épületet Videó: Köhögésre ingerlő, erős szagot éreztek az egyetemen 2016. November 10. 14:24 , miután a hallgatók szúrós gázszagot éreztek Szúrós szag miatt kiürítették a szombathelyi egyetem D-épületét, megint 2016. November 10. 09:51 .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jelentem

Hirdetés