Huszonnégy éve ezen a napon tényleg havazott Szombathelyen

Avagy: mire nem jó a családi videóarchívum.

Egy héttel ezelőtt a meteorológusok azt ígérték - azzal riogattak -, hogy húsvétra ideér a hó. Vártuk, nem csak azért, mert szeretjük a havat, hanem, hogy tudjunk szörnyülködni, miszerint hű, meg hó, áprilisi hó, Itt van vége a világnak.

Mondd el nekünk, milyen Nyugatot szeretnél!
Kitöltöm a kérdőívet

Holott tudjuk, hogy nincs. De azért mégis. De a hó - természetesen - nem jött meg, hétágra süt a nap. Viszont mire nem jó az emlékezet és a családi videótár. TomPapa nevű kedves olvasónk örvendeztetett meg bennünket az alábbi sorokkal és a videóval, mi pedig közreadjuk. Íme:

"1998 április 17.-én hózáporok jöttek mentek erős széllel, és pillanatok alatt 1-1 centiméteres hó lett, aztán elolvadt, majd 30 perc múlva jött a következő.

Annak idején a vasi vízműnél a duguláselhárításnál dolgoztam, és ahogy most is, kamera akkor is mindig volt nálam. Akkor még mobiltelefon nem volt.

De jó is volt hogy velem volt, mert ezt megtudtam örökíteni, 8mm-es kazettára vette a kamera, arról VHS kazettára került, majd később erről digitalizáltam számítógépre."

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Jelentem