Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Motoros előzés a lukácsházi víztározónál – Belefér vagy nem?

Néhány másodperces olvasói videót kaptunk. Szavazhat róla.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetlenül az ünnepek előtt kapta szerkesztőségünk ezt az olvasói videót, az alábbi rövid levél kíséretében:

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Hogy még a karácsony közeledtével sem hajlandók lassabban menni ilyen időben. Felháborító, hogy egykeréken előzi a kocsisort! Megérdemel az illető egy cikket, hátha magára talál. És hol a rendőrség???

Később azt is megtudtuk, a felvétel a 87-es úton készült a lukácsházi víztározó környékén.

És most kíváncsiak vagyunk olvasóink véleményére, hogy önök is ennyire elítélik-e a motoros(ok) mutatványát.

Vagy ennyi belefér?

A jelenethez lazán kapcsolódik a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legújabb adatsora, amely többek között a balesetek számának alakulásával is foglalkozik.

Bár még nincs vége az évnek, és az adatok is csak az első kilenc hónapot fedik le, úgy tűnik, Vas megyében a személyi sérüléssel járó balesetek balesetek számai hasonlóan alakulnak, mint tavaly.

Január és szeptember között 374 személysérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Vasban, ezek közül 99 járt súlyos sérüléssel.

Az említett időszakban tízen haltak meg a megye útjain. Igaz, ez utóbbi jelentős csökkenés a 2018-as 21-hez képest.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jelentem

Hirdetés