Ne feledje a koronavírust, velünk van a járvány úgynevezett mérsékelt formában

19-en haltak meg, és 620 új fertőzöttet találtak egy hét alatt (bár nem tudni, mennyit tesztelnek).

Új fertőzöttek száma az előző héten: 620 (a múlt héten közölt adatokhoz képest: -7). Új halálos áldozatok száma az előző héten: 19 (a múlt héten közölt adatokhoz képest: -10). Kórházi ellátást igénylők száma: 383 (a múlt héten közölt adatokhoz képest: -44). Lélegeztetőgépre szorulók száma:  7 (a múlt héten közölt adatokhoz képest: -4).

Magyarországon a járvány jelenleg mérsékelten zajlik, ami köszönhető a magas átoltottságnak is. Továbbra is kérik, hogy az oltatlanok oltassák be magukat, akik pedig négy hónapnál régebben kaptak oltást, azoknak ajánlott beadatni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Covid 19