Eddig: 1 671 363 / 3 000 000 Ft, 80 támogató. Még6nap.
Légy része az igazságnak!

Nem egyszerű az E.ON-nal szóba állni

Olvasónk egy hét múlva kapott időpontot a szombathelyi irodában, ahol láthatóan egyetlen ügyfél sem volt.

„Nehogy megnyomja a gombot!” – ezt mondta a biztonsági őr olvasónknak, aki hétfőn délelőtt bement az E.ON szombathelyi ügyfélirodába egy számára igen fontos ügyet intézni.

Az igen fontos – amúgy céges - ügy megoldása egy darabig még valószínűleg várat magára, merthogy – a látszólag ügyfélmentes helyiségben - azt mondták, csak előjegyzésre fogadják a munkatársak. Csakhogy az online foglalási rendszer éppen azt jelzi, hogy a legközelebbi szabad időpont körülbelül egy hét múlva lesz.

Olvasónk a szerkesztőségben mesélte mindezt felháborodva, majd együtt próbáltuk felhívni a cég központját, hogy mi van ilyenkor. A telefonszám folyamatosan foglaltat jelez.

Tudjuk, hogy nemcsak a lakosságnak, de az E.ON-nak sem egyszerű most a helyzete. A különbség az, hogy az utóbbinak sok milliárdos profitja volt, amiből akár fejleszthette is volna az ügyfélszolgálatot.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem