Nem kapja meg a járványügyi adatokat Szombathely polgármestere

Negyvenöt napot kért erre Harangozó Bertalan, a Védelmi Bizottság elnöke.

Csak 45 nap múlva kapom meg azokat az adatokat (szombathelyi átoltottsági arány, fertőzöttek száma), amelyeket azért kértem Harangozó Bertalantól a Védelmi Bizottság Elnökétől, hogy felelős döntést hozhassak a kötelező oltás előírásával kapcsolatban. Ezt a döntést maga a kormány hárította rá a polgármesterekre és a többi munkáltatóra.

A válasz szerint annyira leterheltek a járványügy miatt, hogy nem érnek rá a járványügyi kérdésekkel foglalkozni... Mindezt a megye lakosságának közel egyharmadáért felelős polgármesternek írták, aki maga is tagja a Védelmi Bizottságnak.

Gratulálok!

Természetesen a döntéssel nem vártam meg a 45 napot. De köszönöm a "segítséget" , a jövőben már erre fogok számítani… - írja Facebook posztjában Szombathely polgármestere.

Harangozó Bertalan válasza Nemény Andrásnak
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Covid 19