Nem tudjuk, ennek mi értelme

Különleges maszkot kezdtek el értékesíteni Dél-Koreában, ami csak az orrot takarja.

Mivel már a járvány eleje óta hallható a szakértőktől, hogy fontos az orrot és szájat egyaránt eltakaró maszk használata, így az új termék komoly visszhangot váltott ki a közösségi médiában – írja a 24.hu a Guardian nyomán.

Orrmaszk
guardian

Habár vannak olyan tanulmányok, amelyek szerint az orron keresztül jut be a koronavírus a legkönnyebben a szervezetbe, így ez létjogosultságot adhatna az orrmaszknak, egyesek viszont úgy érzik, ez ugyanolyan, mint amikor lehúzza az orráról valaki a szájmaszkot.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Covid 19