Növények, békák, csinos kis vizes élettér egy szombathelyi csatornanyílásnál

A helyszín már korábbról jó ismerősünk.

„Nyugaton a helyzet változott, már kis tó is keletkezett, növényekkel, békákkal, ...csak a tábla maradt”.

Olvasónk szerint már 3-4 éve ismert az Erdei iskola úton a probléma, az illetékesek vagy nem tudják, vagy nem akarják kijavítani a hibát.

Olvasói fotó

Gyanítjuk, hogy a kis tó az elmúlt napok hatalmas csapadékmennyisége miatt jött létre, ennek köszönhető a békák megjelenése is.

Olvasói fotó

A látvány többi elemére nem ismerjük a magyarázatot.

Olvasói fotó

Azt tudjuk, hogy tavaly ilyenkor már foglalkoztunk a helyszínnel, akkor az eltört csatornafedél okozott leküzdhetetlennek tűnő akadályt Darabokra tört a csatornafedél mellett az úttest Szombathelyen 2022. August 11. 14:35 .

Olvasói fotó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem