Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Miért nincs nyilvános mobilvécé a szombathelyi Fő téren?

Az állandó vécé zárva van, fel kell újítani.

Miért nincs nyilvános mobilvécé a Fő téren? – kérdezte egy korosabb nő a szombathelyi Fő téren kedd délelőtt. Elmondta, ő is tudja, hogy kijárási korlátozások vannak, és az a jó, ha minél kevesebben vannak az utcán.

Zárva a nyilvános vécé a Fő téren
Szilágyi József (telefonos fotó)

De azért ki kell jönni néha, van, akinek egészségi problémák miatt kell gyakrabban vécére mennie, de olyan is van, amikor sokat kell sorban állni – mutatott az OTP felé, ahol jó páran álltak sorban a téren, nyitvatartási időben ez megszokott látvány.

Közelebbről nem csak a felirat látszik jobban.
Szilágyi József (telefonos fotó)

A nő azt is hozzátette, hogy vannak, akik a kapualjakban végzik el a dolgukat, de ha megnézzük a bezárt nyilvános vécé lépcsőjét, ott is lehet látni ennek a nyomait. Írja meg, hátha történik valami – mondta a nő, aztán beáll a sorba.

Megszokott látvány a sorban állás a Fő téren.
Szilágyi József (telefonos fotó)

A Fő tér délnyugati sarkán lévő, állandó nyilvános vécé valóban zárva van. A januári közgyűlésen Horváth Zoltán lett az Agora Kulturális Központ igazgatója, Bokányi Adriennt pénzügyi tanácsnoknak nevezték ki 2020. January 30. 08:32 szó is volt róla, fel kell újítani, nagyon rossz állapotban van. És tényleg nincs a közelben nyilvános vécé, pontosabban alig néhány van az egész városban.

A Fő téri mobilvécével kapcsolatos kérdéseinket elküldtük a városházára. Ha választ kapunk, megírjuk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem

Tovább az oldalra