Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Vakcinát választott magának Orbán Viktor

Hamarosan a kormánytagokat is beoltják, a miniszterelnök pedig elmondta, hogy milyen oltást szeretne.

Február 17-én érkezett meg az első szállítmány a kínai oltóanyagból, melyből összesen 5 millió adagot rendelt Magyarország. Szerdán pedig elkezdődött ezeknek a vakcináknak a felhasználása is, elsőként a regisztrált idősek kerültek sorra. Őket a háziorvosok oltják, akik ehhez hetente frissülő listákat kapnak a praxisukban regisztrált idősekről.

Lassacskán pedig elkezdik beoltani az ország vezetőit is, erre utal az is, hogy Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalán közzétett videójában elmondta, neki is reményt ad az, hogy a jövő héten valamikor a védekezés irányítói is sorra kerülhetnek.

„Én is beoltatom magam, kivárom a sorom. A kínai vakcinát várom, én abban bízom, mert ezt a vírust a kínaiak ismerik a legrégebben” – hangsúlyozta.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Covid 19

Tovább az oldalra