Őszre nátha lesz a Covidból

Rusvai Miklós virológus beszélt arról, hogy mire számít ősztől a koronavírus vonatkozásában.

A víruskutató szerint a koronavírus jócskán megszelídült, de azért őszre még várható egy hatodik hullám, amely azonban, véleménye szerint, már csak náthajárvány lesz, tehát az influenzánál is enyhébb.

Szerinte nagy számban fognak jelentkezni a légzőszervi megbetegedések, köszönhetően a Covid-19-nek, de ez az egészségügynek, illetve a lakosságnak már nem fog akkora megterhelést jelenteni, mint a korábbiakban – írja a Portfolio.

Reményét fejezte ki, hogy nem lesz szükség intézkedésekre, lezárásokra és korlátozásokra, maximum a maszkviselést vezetik be bizonyos helyeken, mondjuk az egészségügyi intézményekben.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Covid 19