Őszre nátha lesz a Covidból

Rusvai Miklós virológus beszélt arról, hogy mire számít ősztől a koronavírus vonatkozásában.

A víruskutató szerint a koronavírus jócskán megszelídült, de azért őszre még várható egy hatodik hullám, amely azonban, véleménye szerint, már csak náthajárvány lesz, tehát az influenzánál is enyhébb.

Szerinte nagy számban fognak jelentkezni a légzőszervi megbetegedések, köszönhetően a Covid-19-nek, de ez az egészségügynek, illetve a lakosságnak már nem fog akkora megterhelést jelenteni, mint a korábbiakban – írja a Portfolio .

Reményét fejezte ki, hogy nem lesz szükség intézkedésekre, lezárásokra és korlátozásokra, maximum a maszkviselést vezetik be bizonyos helyeken, mondjuk az egészségügyi intézményekben.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Covid 19