Pápán emlékkő őrzi a Covidban elhunytak emlékét

Egy Omega-idézetet véstek fel rá.

Egy család kezdeményezését karolta fel a pápai önkormányzat, hogy méltóképpen emlékezzenek meg a koronavírusban elhunytakról. Egy emlékkövet állítottak az Alsóvárosi temetőben május 15-én, amit az ENSZ 1994-ben nyilvánított az család nemzetközi napjának - írja az infoPápa.

Lampért Gábor

Az emlékkőre felhelyeztek egy kőtáblát is, melyre egy Omega-idézetet véstek fel, ugyanis a zenekar énekese is a járvány következtében hunyt el: „A keresztút véget ért, előtted áll egy új világ, a végtelen messzeség.”

Lampért Gábor

Az avatáson beszédet mondott Kovács Zoltán országgyűlési képviselő és Áldozó Tamás polgármester, majd a történelmi egyházak képviselői megáldották az emlékhelyet.


Szombathelyen egyébként a 2021-es Semmelweis-napi ünnepség Ők lettek az idei Semmelweis-napi díjátadó kitüntetettjei Szombathelyen 2021. June 30. 19:58 keretében avattak egy emléktáblát az Egészségügyi Alapellátónál a koronavírus áldozatainak emlékére és az egészségügyben dolgozók munkája előtt tisztelegve.

Koronavírus emléktábla avató
Kattintson a képre a galériához!
Mészáros D. Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Covid 19