Kész a szombathelyi fahíd, olvasónk pezsgővel és virággal köszöntötte

A Fürdő utcai gyalogoshidat szeptemberben kezdték felújítani, újakra cserélték a deszkákat.

"Mától átjárható a fahíd, a Perinten! Üdvözöltem, a csoport nevében is" - írta olvasónk, Tóth Gitta a Szülővárosom Szombathely nevű Facebook-csoportban.

A híd elkészültét virággal és pezsgővel ünnepelte, amiről fotót is készített.

Tóth Gitta

Augusztus elején írtuk, Közel 7 millió forintból újítanak fel két hidat Szombathelyen 2022. August 09. 13:39 hogy lakossági bejelentések nyomán döntöttek a híd felújítása mellett. A tervekben csak a deszkák cseréje szerepelt, ami 4,6 millió forintba került, a munkát a SZOVA végezte el.

Csütörtökön Tóth Gitta fotóival mutattuk meg, milyen szép lett az új deszkaburkolat. Akkor még azt írtuk, hogy hamarosan elkészül a híd, amit azóta át is adtak a forgalomnak.

Az új deszkaburkolat
Tóth Gitta
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem