Két órát állt sorban a szombathelyi postánál, mégsem sikerült feladnia a csekket

Beragadt az ajtó, délután háromra tudták megjavítani.

Három napja írta olvasónk, hogy november 6-án, kedden reggel nem volt nyitva Szombathelyen, a Szűrcsapó utcában, a Domus üzletközpontban lévő posta. Azt írta, volt, aki két órát állt sorban, mégsem tudta feladni a csekket.

Beragadt az ajtó
Mészáros D. Zsolt

Mint kiderült, a posta technikai okok miatt volt zárva, mert beragadt az ajtó. Olvasónk szerint másfél órával később a hátsó ajtón "szivárogtatták ki" az infót, hogy várják a szerelőt.

Ő nem várta ki a sorát, délután telefonon próbált érdeklődni, hogy megoldódott-e a probléma, de - mint írta -, többszöri kísérletre sem vették fel a telefont.

A levél miatt megkerestük a Magyar Posta Zrt.-t. "Az ügyfeleket az ajtóra kihelyezett plakát útján tájékoztatták arról, hogy a posta technikai okok miatt zárva tart" - válaszolta kérdésünkre a Magyar Posta Zrt. Megerősítették, hogy technikai probléma merült fel, de hozzátették, hogy nem csak az ajtóra helyeztek ki plakátot, hanem telefonon is adtak tájékoztatást. Mint írják, a Szűrcsapó utcai posta délután háromkor kinyitott.

Kérdésünkre azt is közölték, hogy a kisebb meghibásodások javítására eseti jelleggel keresnek szakembert, azért, hogy minél előbb meg lehessen oldani a problémát. Hozzátették, a Magyar Posta húszezer ingatlant működtet az országban. Levelük végén elnézést kértek az ügyfelektől a kellemetlenségekért.

A Magyar Postáról, a postabezárásokról, annak következményeiről nemrég írtunk tényfeltáró cikket Ki záratja be a magyar postákat? 2023. September 27. 06:58 .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem