Mégiscsak lesz fesztivál Sopronban, és nem is kispályás

A Volt helyett érkezik a SopronFest, ráadásul igencsak korán.

Bár a VOLT Fesztivált jövőre nem tartják meg 2023-ban nem lesz Volt Fesztivál Sopronban 2022. November 11. 11:12 , valami mégiscsak lesz a nyugat-dunántúli városban: április végén jön a SopronFest A rendezvénynek már hivatalos Facebook- és Instagram-oldala is van, ahol ezt írják:

"A SopronFest 2023. április utolsó hetében a teljes várost élettel tölti meg: színházi, zenés, irodalmi, képzőművészeti, filmes és gasztronómiai programok, túrák váltják egymást sok-sok helyszínen: kávézókban, éttermekben, épületekben és szabadtéren. A fő eseményre pedig április 28-29-30-án várjuk a soproniakat és a más városokból érkezőket: 3 napon át egy minden igényt kielégítő koncertkínálatnak ad otthont a Lővérek".

A környéken is lesz egyébként jövőre több fesztivál, ezek közül érdemes megemlíteni ezeket: Croatisada Festival, Lovely Days, Butterfly Dance.

Több mint érdekes, hogy a SopronFest hivatalos Instagram-oldalát a VOLT két korábbi alapító-főszervezője, Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert is kedveli már.

A cikk laptársunknál, az Enyugaton jelent meg.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra