Próbarobbantás a Latex gyárépületnél - videóval

Úgy száz ember gyűlt össze nézőként arra a robbantásra, amivel a szakemberek kipróbálták a robbanóanyag hatását az épületre. Most semmi nem dőlt össze.

Kísérleti robbantás volt ma délután a Latex gyárépületénél Szombathelyen. Egy liftaknánál tesztelték a szakemberek a robbanóanyag hatását az épületen. A Latex gyárépületéből nem spórolták ki az anyagot az építésekor, hosszú időre tervezték, így a mostani robbantás nem okozott komoly látható kárt az építményben. Bár a nézők arra számítottak, összedől az egész épület, de ez a robbantás most még nem arról szólt.

Robbantás így, durrantás úgy, azért fotókon is megvillantjuk, mit láthatott volna az, aki kimerészkedik. Sok mindent nem, mint már mondtuk, egy hét múlva viszont lehet készíteni a pattogatott kukoricát, mert akkor már élesben megy majd a dolog.

Próbarobbantás a Latex gyárépületénél
Bonyhádi Zoltán

Második galériánkban a robbantás előkészítéséről is közlünk képeket.

Robbantás a szombathelyi Latex gyárban
Helyére kerül a robbanóanyag
Tánczos Mihály
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű